whiteglovearchitects on justtake.net

WHITE GLOVE Photos & Videos on Instagram

@whiteglovearchitects See full size profile   architecture studio based in Barcelona.

6 months ago

INDUSTRIAL 43 | REFORM PROJECT . Last year, a client asked us to rehabilitate two adjacent warehouses to convert them into a 500 square meters co-working space. You can see: the industrial interior design of the 'Flex area' and an axonometric document. . El año pasado, un cliente nos solicitó que rehabilitáramos dos naves industriales adyacentes para convertirlas en un espacio co-working de 500 metros cuadrados. Podéis ver: el aspecto interior industrial y un documento axonométrico. . Team: @whiteglovearchitects @mmao.eu @studiosauras

630
6 months ago

INDUSTRIAL 43 | REFORM PROJECT . Months ago, a client asked us to rehabilitate two adjacent warehouses to convert them into a 500 square meters co-working space. You can see: the industrial interior design of the 'Flex area' and the customized workstations. . Meses atrás, un cliente nos solicitó que rehabilitáramos dos naves industriales adyacentes para convertirlas en un espacio co-working de 500 metros cuadrados. Podéis ver: el aspecto interior industrial del 'área Flex' y las estaciones de trabajo personalizadas. . Team: @whiteglovearchitects @mmao.eu @studiosauras

690
6 months ago

2/2 | BIENNALE DI VENEZIA PUBLISHED PROJECT . topic project of vertical housing. A new use to the abundant brick chimneys built during the industrial revolution and "abandoned" nowadays. Here’s the top of the house with the most private areas. . Proyecto utópico de vivienda vertical dando un nuevo uso a las abundantes chimeneas de ladrillo construidas durante la revolución industrial y “abandonadas” a día de hoy. Aquí está la parte alta de la casa con los espacios más privados.

390
6 months ago

NAAK POP-UP STORE | RETAIL PROJECT @whitesummer . We designed and built this Pop-Up store with more than 400 meters of string achieving a multicolored result to match the Naak brand watch catalog. The architecture of the space fits the furniture inside and outside the boundaries of the tent generating an ecosystem that invites the user to approach. . Diseñamos y construimos esta tienda Pop-Up con más de 400 metros de cuerda logrando un resultado multicolor acorde con el catálogo de relojes de la marca Naak. La arquitectura del espacio encaja el mobiliario dentro y fuera de los límites de la carpa generando un ecosistema unitario que invita al usuario a aproximarse. . Team: @whiteglovearchitects @mmao.eu @studiosauras Photography: @marcomoscasivila

590
6 months ago

VISIONARIO POP-UP STORE | RETAIL PROJECT @Maremagnumbcn . We designed this Pop-up store with minimalist appearance and barely 4x2 meters to meet the goal of the prodigious eyewear brand Visionario: "Show more than 100 models of their catalog as individual objects of desire". The slenderness and lightness of the metal pedestals, as well as the backlit platforms that support the product, are indispensable elements to achieve these objectives. . Diseñamos esta tienda Pop-up de aspecto minimalista y de a penas 4x2 metros para cumplir con el objetivo de la prodigiosa marca de gafas Visionario: “Mostrar más de 100 modelos de su catálogo como objetos individuales de deseo”. La esbelteza y ligereza de los pedestales metálicos, así como las plataformas retroiluminadas que sostienen el producto, son elementos indispensables para cumplir estos objetivos. . Team: @whiteglovearchitects @studiosauras @mmao.eu Collab: @estudio.valentina @totacarlota Photography: @marcomoscasivila

520
6 months ago

1/2 | BIENNALE DI VENEZIA PUBLISHED PROJECT . Utopic project of vertical housing. A new use to the abundant brick chimneys built during the industrial revolution and "abandoned" nowadays. . Proyecto utópico de vivienda vertical dando un nuevo uso a las abundantes chimeneas de ladrillo construidas durante la revolución industrial y “abandonadas” a día de hoy.

460
6 months ago

BREXIT MEMORIAL | COMPETITION PROJECT . Our proposal for the Brexit Memorial monument competition. Upon entering European territory from the United Kingdom by train, the perspective suggests a broken circle composed by 28 spheres representing the desunity of the EU members. The whole fades away observing it in movement. This is the effect of an optical illusion called anamorphosis. . Nuestra propuesta para el concurso de un monumento conmemorativo del Brexit. Al entrar en el territorio europeo desde el Reino Unido en tren, la perspectiva sugiere un círculo roto compuesto por 28 esferas que representan la desunión de los miembros de la UE. El conjunto se desvanece observándolo en movimiento. Este es el efecto de una ilusión óptica llamada anamorfosis. . Team: @whiteglovearchitects @studiosauras @mmao.eu @maestroarchitect

560
6 months ago

NEW REFORM PROJECT . Two floors become two independent flats. This is how we give a second life to this little corner building redesigning its interiors. . Dos plantas convertidas en dos apartamentos independientes. Así es como le damos una segunda vida a este pequeño edificio esquinero rediseñando sus interiores.

520
6 months ago

NEW REFORM PROJECT . A new project is coming soon. The client asks us for a ‘Beauty Center’ built for before Christmas at the heart of Barcelona. An entire reform project in a month? Challange accepted. . Pronto un nuevo proyecto. La clienta nos pide un ‘Centro de Estética’ en el centro de Barcelona para antes de Navidades. ¿Un proyecto de reforma en un mes? Reto aceptado.

530
7 months ago

STUDIO VISION . The studio door opens to get new projects, make collaborations and meet people. . La puerta del estudio se abre para nuevos proyectos, hacer colaboraciones y conocer gente.

330
7 months ago

STUDIO . Our headquarters workspace in Barcelona almost ready. . Nuestro estudio en Barcelona casi a punto.

260
7 months ago

STUDIO PHILOSOPHY . What defines us. . Lo que nos caracteriza.

190