aik on justtake.net

Allmänna Idrottsklubben Photos & Videos on Instagram

@aik  🖤 Nordens största idrottsklubb 💛 22 000 betalande medlemmar 🖤 #AIK #AllaDrömmarsKlubb #Gnagetontour

2 hours ago

Självklart är AIK med och bidrar till Musikhjälpen 2018! Nu kan du vara med och buda på denna snygga matchtröja, signerad av hela guldlaget. Alla intäkter tillfaller oavkortat Musikhjälpens insamling. Gå in på tradera.com/charity/musikhjalpen-officiella och sök på ”AIK” så hittar du auktionen!

1.2k3
4 hours ago

Guldhjälten @Robinjansson24 ! Kände du likadant när bollen gick i mål? Gåshud och tårar. I två timmar. Se Årskrönikan NU, bara på @FollowUsAIK.

1.3k0
7 hours ago

Årskort.se - Sista minuten-julklappen som räcker ända till den sista minuten.

1.8k5
11 hours ago

Nils-Eric Johanssons DNA är för alltid en del av AIK. Nu kan du ta med en del av @nisse4johansson hem! Den världsunika DNA-bindeln finns nu till försäljning i 371 exemplar på aikshop.se (obs: säljs endast online).

1.7k26
13 hours ago

Bakom lucka 13 hittar ni en produkt som ger nyårsfirandet en guldkant. Svep åt sidan! Obs! Endast på www.aikshop.se #AIK

9137
1 day ago

#Repost @norrasta Ny auktion uppe på Tradera, länk finns i vår profil. Alla pengar tillfaller Cancerfonden. In på Tradera och skriv ”AIK SM-guld” i sökfältet. Missa INTE att buda hem årets fetaste tröja!

2.5k6
1 day ago

Två timmar av dramatik i Årskrönikan. Känsligast ögonblick? Bussproblem inför Kalmarmatchen! 😆 Unna dig själv en tidig julklapp – se mästerverket NU på @FollowUsAIK.

1.7k3
1 day ago

I dag samlades AIK Fotbolls nätverk för julbord på @restaurangasplund. Vi passar på att tacka nätverket för ett ovärdeligt stöd och ett fantastiskt trevligt år. Är ditt företag intresserat av gå med i nätverket? Klicka in på aikfotboll.se för kontakt. #AIK

2.2k13