cfxii Photos & Videos

1 hour ago

#comifuro12 catalogue again (these are the only ones available ots later) ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ’“๐Ÿ’“ . I won't be there but please visit booth A23 (Matcha Mochi) and take a look at my boothmates @himanyaw and @chirukanyan 's stuff as well ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ’–๐Ÿ’– . . P. S. IDR30K keychains are 5cm and IDR35K keychains are 6cm . . . #comifuro #comifuro12 #cf12 #cfxii #miraculousladybugseason2 #miraculousladybug #mlb #httyd #howtotrainyourdragon #toothless #lightfury #stevenuniverse #su #lineart #anime #manga #animeart #mangaart #art #instaart #illust #illustration #drawing #sketch #ใ‚คใƒฉใ‚นใƒˆ #ใ‚ขใƒ‹ใƒก #animeartshelp #digitalart #sasucchi_support

781
2 hours ago

Halo halo Cereus Furvus akan ada di #comifuro12 di hari Sabtu dan Minggu menjual fanmerch Tsukiuta dan Tsukipro! Akan ada games di booth kami termasuk gacha pin (=>ฯ‰<=) Jangan takut untuk datang dan ngobrol dengan kami yaa ูฉ(๏ฝกโ€ขฯ‰<๏ฝก)ูˆ . . . #comifuro #cf12 #comifuroxii #cfxii #comifuro12catalog #tsukiuta #tsukipro #mutsukihajime #kisaragikoi #yayoiharu #udukiarata #satsukiaoi #minadukirui #fudukikai #hadukiyou #nagatsukiyoru #kanadukiiku #shimotsukishun #shiwasukakeru

328
3 hours ago

ya boi's back with more stickers to be on sale on #comifuro12 , grab 'em won't ya? i'll also be boothing at L 11b on both days (23 - 24 Feb) see ya! #cf12 #comifuro #cfxii

100
6 hours ago

[CATALOG part 2] IF YOU LOVE STUDIO GHIBLI, RAISE YOUR HANDS! ๐Ÿ™Œ . Come visit to our booth at Comifuro12, February 23rd 2019 At Balai Kartini, Jakarta! ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . BT BANG Circleย  @btbang_official ย booth L05B, Day 1 only! If you want to buy and book these merchs, just DM here or @btbang_official See you there! #comifuroXII #CFXII #comifuro12 #btbang #comifuro #cf12 #ghibli #noface #kaonashi #kodama #totoro #turniphead #coalsprite #calcifer #kikiscat #howlsmovingcastle #spiritedaway #mononoke #ponyo #catbus #howls #kikisdeliveryservice #princessmononoke

211
6 hours ago

[CATALOG part 2] ARMYS WHERE U AT? ๐Ÿค— . Come visit to our booth at Comifuro12, February 23rd 2019 At Balai Kartini, Jakarta! ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . BT BANG Circleย  @btbang_official ย booth L05B, Day 1 only! If you want to buy and book these merchs, just DM here or @btbang_official See you there! #comifuroXII #CFXII #comifuro12 #btbang #comifuro #cf12 #bts #bt21 #army #rm #jin #suga #jhope #jimin #v #jungkook #namjoon #seokjin #yoongi #hoseok #taehyung #koya #rj #shooky #mang #chimmy #tata #cooky

192
8 hours ago

[ Memory Fankit ๐Ÿ“ฆ ] . . . . I would like to thank you guys for waiting! ๐Ÿ˜ญ I guess it turns out pretty well, hope u guys think the same way ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’• . . . . Let me know which fankit should i make next ๐Ÿ™Š๐Ÿ’• Maybe any suggestion? ๐Ÿ˜ . . . . P.s. mian aku ga tau kenapa warnanya jadi gtu ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . . . #packing #fankitpacking #fankit #fanmade #jualwannaone #fanmade #photocard #wannaone #wannaoneedit #stiker #cf12 #cfxii #comifuro12

24828
12 hours ago

#Repost @phagetalk ใƒปใƒปใƒป Yuk ikutan #giveaway phagetalk! kamu bisa dapetin kartu e-money flazz BCA banana cat secara gratis loh!! ikuti cara berikut: 1) Follow @phagetalk phagetalk di instagram dan repost gambar ini dengan hashtag #phagetalkgiveaway atau, 2) Follow akun artemicionn di twitter dan retweet tweet giveaway di akun tersebut! Pemenang akan diundi secara random (dengan komputer) dan akan diumumkan setelah event #comifuro12 Periode giveaway ini dibuka sampai 23 februari 2018 pukul 18.00 WIB #cfxii #comifuro12 #comifuro12catalog #comifuro #comifuroxii #comifuroxicatalog #comifurocatalogue #comifurocatalog12 #comifuro2019 #cat #catmerchandise #giveaways #giveaway_id #giveawayindonesia #giveawayindo

10
12 hours ago

[CATALOG Part 3] Hello guys! I'll be opening my booth with my other friends in Comic Frontier 12 which will be held on 23 Feb 2019-24 Feb 2019 at Balai Kartini, Jakarta Selatan. There will be pins, stickers, and other stuff available to be purchased there. Our booth is located at L05B and will be available on Sat, 23 Feb 2019 ONLY! . . These photocards will also be available in ETSY and SHOPEE INDONESIA on Sunday, 24 February 2019 at : GMT : 10.00 AM WIB : 05.00 PM You can convert the time by using : http://www.timebie.com #comifuroxii #CFXII #comifuro12 #comifuro #btbang #cf12

670
12 hours ago

[CATALOG Part 2] Hello guys! I'll be opening my booth with my other friends in Comic Frontier 12 which will be held on 23 Feb 2019-24 Feb 2019 at Balai Kartini, Jakarta Selatan. There will be pins, stickers, and other stuff available to be purchased there. Our booth is located at L05B and will be available on Sat, 23 Feb 2019 ONLY! . . These stickers will also be available in ETSY and SHOPEE INDONESIA on Sunday, 24 February 2019 at : GMT : 10.00 AM WIB : 05.00 PM You can convert the time by using : http://www.timebie.com #comifuroxii #CFXII #comifuro12 #comifuro #btbang #cf12

1740
12 hours ago

[CATALOG Part 1] Hello guys! I'll be opening my booth with my other friends in Comic Frontier 12 which will be held on 23 Feb 2019-24 Feb 2019 at Balai Kartini, Jakarta Selatan. There will be pins, stickers, and other stuff available to be purchased there. Our booth is located at L05B and will be available on Sat, 23 Feb 2019 ONLY! . . The rm-mono hard enamel pin will also be available in ETSY and SHOPEE INDONESIA on Sunday, 24 February 2019 at : GMT : 10.00 AM WIB : 05.00 PM You can convert the time by using : http://www.timebie.com #comifuroxii #CFXII #comifuro12 #comifuro #btbang #cf12

1580
14 hours ago

#comifuro12 catalogue up! ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . [EDIT: BOOTH NUMBER L-07] I will be at L-07 with @furicchin and Wooyoo! ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ do drop by and say hi since this will be the first Fenna's visit to #comifuro . . Katalog fenna cupu iya. Fenna lelah bagai kuda kebut2in barang2 cf. Kapok tau. Makasih abang @kisugreen uda bantuin mental support dan bunga2nya :") liat lah fenna nomor booth aja salah. Apa sih faedahnya.

41021
18 hours ago

Hey guys Iโ€™ll be attending CFXII with @indyta @astral.drg and @takogals our booth is at H7ab! Iโ€™ll mostly be selling some kh stuff and Iโ€™ll also sell some of my left overs from last year, donโ€™t forget to check out my con mates stuff yโ€™all theyโ€™re ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ Also if thereโ€™s something youโ€™re interested in, feel free to DM me! Canโ€™t wait to see you there ๐Ÿ‘พ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . . . . Tags #comifuro #comifuro12 #cf12 #cfxii #comifuroxii #cf12catalog #cf12catalogue #digitalart #merch #kingdomhearts #organizationxiii #keyblade #keychain #stickers #persona5 #stevenuniverse #pokemon #eeveelutions

503
21 hours ago

[CATALOG part 2] IF YOU LOVE STUDIO GHIBLI, RAISE YOUR HANDS! ๐Ÿ™Œ . Come visit to our booth at Comifuro12, February 23rd 2019 At Balai Kartini, Jakarta! ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . BT BANG Circleย  @btbang_official ย booth L05B, Day 1 only! If you want to buy and book these merchs, just DM here or @jayceekart. . See you there! #comifuroXII #CFXII #comifuro12 #btbang #comifuro #cf12 #ghibli #noface #kaonashi #kodama #totoro #turniphead #coalsprite #calcifer #kikiscat #howlsmovingcastle #spiritedaway #mononoke #ponyo #catbus #howls #kikisdeliveryservice #princessmononoke

344
23 hours ago

[ OPEN PO untuk OMANJU DAN KEYCHAIN ] HI! I'm opening PO for DAY 1 COMIFURO! Day 1 tidak buka booth, jadi kalau mau COD di Comifuro ^w^) slot terbatas . . (jika PO sudah penuh post ini akan di hapus) #comifuroxii #comifuro12 #cfxii #cf12

490
1 day ago

Grab yours now!!๐Ÿ˜˜ Dm for booking, bayar ots booking buat diambil ots bayarnya jg ots ya blm bisa ngirim๐Ÿ˜Š - atas nama: book yg mana aja: - I'l be there with @kiilora & @pearrie__ I did these drawings last year so there's no way i'm copying others #comifuro12 #cf12 #comifuroxii #comifuro12catalog #fanart #stucky #venom #aquaman #detroit #detroitbecomehuman #connor #connordetroitbecomehuman #thelegendofzelda #zelda #link #venomverse #captainamerica #steverogers #captainamericashield #buckybarnes #wintersoldier #marvel #blue #keychain #ganci #comifuro #gamer #nintendo #cfxii

262
1 day ago

Akhirnya katalog #CFXII hadir! Monggo diliat-liat, siapa tau ada yg menarik perhatian. Aku dan kawan-kawan di booth B07, Sabtu dan Minggu yaa! ๐Ÿ˜† Kalau ada yang mau print/postcard/sticker trade, monggo banget. See you there! ๐Ÿ‘‹ #alivegurlart #alivegurlsells EDIT: Stiker KH3 jadi tentatif karena suatu kendala. Aku jadi ragu mau print ulang. Tapi klo kalian ada yg PENGEN BANGET beli stikernya, let me know ya!

466
1 day ago

#Repost @phagetalk ( @get_repost ) WISH ME LUCK ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ™๐Ÿ™ ใƒปใƒปใƒป Yuk ikutan #giveaway phagetalk! kamu bisa dapetin kartu e-money flazz BCA banana cat secara gratis loh!! ikuti cara berikut: 1) Follow @phagetalk phagetalk di instagram dan repost gambar ini dengan hashtag #phagetalkgiveaway atau, 2) Follow akun artemicionn di twitter dan retweet tweet giveaway di akun tersebut! Pemenang akan diundi secara random (dengan komputer) dan akan diumumkan setelah event #comifuro12 Periode giveaway ini dibuka sampai 23 februari 2018 pukul 18.00 WIB #cfxii #comifuro12 #comifuro12catalog #comifuro #comifuroxii #comifuroxicatalog #comifurocatalogue #comifurocatalog12 #comifuro2019 #cat #catmerchandise #giveaways #giveaway_id #giveawayindonesia #giveawayindo

132
1 day ago

๐Ÿ’œ ASIK ASIK JOS! ๐Ÿ’œ We, DANGDUDE ACADEMY are waiting for you all at #Comifuro12 ! ๐Ÿ’œ Silahkan di cek katalog kita sebelum membeli biar langsung takis di tempat ya gengs, kita fandomnya sangat bervariatif dan waw! The Flavorโ„ข !! Semua artists sudah di tag di slide nya, kalo mau nanya tentang produknga langsung ke artist nya aja yaa ๐Ÿ’œ See you soon! #comicfrontier12 #comicfrontier #comicfrontierxii #comifuro12 #comifuro #cf12 #cfxii #danganronpa #hypmic #spiderverse #wendywilliams #housekinokuni #loona #BTS #bokunoheroacademia #disneyprincesses #fantasticbeasts #twentyonepilots #day6 #patd #mobpsycho100 #stevenuniverse #nct

712
1 day ago

#Repost @phagetalk ( @get_repost ) ใƒปใƒปใƒป Yuk ikutan #giveaway phagetalk! kamu bisa dapetin kartu e-money flazz BCA banana cat secara gratis loh!! ikuti cara berikut: 1) Follow @phagetalk phagetalk di instagram dan repost gambar ini dengan hashtag #phagetalkgiveaway atau, 2) Follow akun artemicionn di twitter dan retweet tweet giveaway di akun tersebut! Pemenang akan diundi secara random (dengan komputer) dan akan diumumkan setelah event #comifuro12 Periode giveaway ini dibuka sampai 23 februari 2018 pukul 18.00 WIB #cfxii #comifuro12 #comifuro12catalog #comifuro #comifuroxii #comifuroxicatalog #comifurocatalogue #comifurocatalog12 #comifuro2019 #cat #catmerchandise #giveaways #giveaway_id #giveawayindonesia #giveawayindo

132
1 day ago

Yuk ikutan #giveaway phagetalk! kamu bisa dapetin kartu e-money flazz BCA banana cat secara gratis loh!! ikuti cara berikut: 1) Follow @phagetalk phagetalk di instagram dan repost gambar ini dengan hashtag #phagetalkgiveaway atau, 2) Follow akun artemicionn di twitter dan retweet tweet giveaway di akun tersebut! Pemenang akan diundi secara random (dengan komputer) dan akan diumumkan setelah event #comifuro12 Periode giveaway ini dibuka sampai 23 februari 2018 pukul 18.00 WIB #cfxii #comifuro12 #comifuro12catalog #comifuro #comifuroxii #comifuroxicatalog #comifurocatalogue #comifurocatalog12 #comifuro2019 #cat #catmerchandise #giveaways #giveaway_id #giveawayindonesia #giveawayindo

6514
1 day ago

โœจ KATALOG COMIFURO XII โœจ ๐ŸŽŠ H-3 CF XII ๐ŸŽŠ (Apa sih yg spesial dari H-3 CFXII?) Di H-3 ini, aku mengadakan... /jeng jeng jeng/ . โœจOPEN BOOKING MERCHENDISE FOR CFXIIโœจ Caranya? Simple kok.. kalian tinggal dm aku, untuk booking mau yg mana merchendisenya. untuk pembayarannya langsung cus di booth i-17AB ๐Ÿ˜‰ . I'll wait for you guys in booth i-17AB.โœจ Sedia Pin Haikyuu 3.2cm dan 4.4cm dan Ganci akrilik 5x5cm BNHA Top-Tiers. serta masih banyak merchandise lain yang disediakan oleh famous art account lainnya. seperti : @sceev @ave.metyuu @kthlgl @miyusa.ashibara @yahyaism @devihendita007 @alviona.ai @cursedelves @gulalilali_ @rui_yuzuru @miyusha.ashibara Ayoo kunjungi booth kami sebelum kehabisan merchandisenyaโœจโœจ . Ps : Untuk merchandis BNHA Top-Tiersnya limited stock ya ๐Ÿ˜‰. Dan akan ada bonus postcard untuk pembelian minimum 50.000 (bisa milih gambarnya, tapi kalau masih banyak stock postcardnya ya). Jika ada yang ingin ditanyakan bisa langsung dm ๐Ÿ‘Œ . oiya, kalo mau tau di booth kita ada fandom apa aja, bisa tu di swipe" postnya ๐Ÿคฃ #comifuro #comifuro12 #merchandise #cfxii #boothi17ab #bokunoheroacademia #haikyuu #keychain #pins #allsize #myheroacademia #toptier #kageyama #suga #kuroo #oikawa #kenma #iwaizumi #bakugoukatsuki #midoriyaizuku #todorokishouto #anime #chibi #openpo #readystock #preorder

5510